IMMI INTERNATIONAL MINING & METALLURGY INDUSTRY Shoqëri shqiptare e themeluar në vitin 2011. Aktiviteti I shoqërisë shtrihet në fushën e studimit, projektimit dhe zbatimit të ngritjes së objekteve minerare dhe metalurgjike, objekteve të ndryshme industriale dhe bujqësore, si dhe linja prodhimi dhe përpunimi.

KUSH JEMI NE?

IMMI operon ne treg ne sektorin e konstruksioneve metalike prej disa vitesh ne te gjithe Shqiperine. Tashme disponibiliteti i zyres zgjeron shumellojshmerine e aktivitetit te kompanise. Portofoli shume cilesor i klienteve me te cilet IMMI bashkepunon, jane treguesit me te mire te sherbimeve qe ofron kjo kompani.

CFARE OFROJME?

Ne ofrojmë zgjidhje të reja teknike përmes studim-projektimit dhe zbatimit të ngritjes së objekteve minerare dhe metalurgjike. Kompania ofron nje ekspertizë të besueshme dhe profesionale, sherbim cilesor dhe cmimet me konkuruese ne treg. Ekipi yne teknik asiston qe nga konceptimi deri ne realizimin e cdo ideje te qe klienti deshiron.